Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bývalá opora Slovana stále miluje klub, ale nie vedenie: Robili neskutočné podrazy

KHL
BRATISLAVA - Michal Vondrka (34) patril počas pôsobenia v Slovane Bratislava k miláčikom bratislavského publika. Český útočník však v najnovšom rozhovore pre český portál idnes.cz poriadne skritizoval praktitky vedenia klubu.
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

Vondrka momentálne hráva za Chomutov, kde má túto sezónu na konte už 40 bodov a patrí medzi hviezdy súťaže. "V Bratislave som to mal veľmi rád, keby tam fungovali manažéri, tak by tam chcel hrať každý hokejista," povedal Vondrka.

Prečítajte si aj: VIDEO Slovan čaká skúška ohňom: Boj belasých o play-off pokračuje proti dvojnásobnému víťazovi Gagarinovho pohára

Problémom boli už vtedy meškajúce výplaty. "Štvrť roku sme nedostali zaplatené a nikto to nechcel riešiť. Chodili za mnou mladí hráči, že nemajú peniaze, tak som sa ozval. Bol z toho veľký humbuk a ja som bol stredobodom pozornosti."

Napriek tomu so Slovanom podpísal novú zmluvu. "Zostal som kvôli trénerom, ale išli po mne, takže som si to tu už tak neužíval. Na trénera Čadu robili podrazy. Dali mu kontrakt na päť rokov a potom za jeho chrtbtom rokovali s Vladimírom Růžičkom, z ktorého urobili hlupáka. On sa na nich hneval, lebo na poslednú chvíľu cúvli. Robili veľa problémov."

Český reprezentant spomenul aj iný príklad zo zákulisia klubu. "Zděnkovi Kutlákovi oznámili, že s ním už nepočítajú a dali mu podpísať papier v ruštine. Na ňom bolo, že sa vzdáva odstupného. Pritom v KHL platí, že vám musia dať 50% zo zostávajúcej dĺžky zmluvy," dodal Vondrka pre idnes.cz.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hcslovan.sk, idnes.cz, sport24.sk

Diskusia

Podobné články