Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Slovan sa nevzdáva a urputne bojuje o dôležité body, pokorí „Belasá armáda“ na Ďalekom východe „Tichomorskú flotilu“?

VLADIVOSTOK - Sériu troch zápasov vonku zakončia Slovanisti v sobotu o 8:00 h proti Admiralu Vladivostok.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vladivostok – HC Slovan Bratislava

Pre Slovan pôjde o veľmi dôležitý zápas, ktorý mu môže ešte viac otvoriť brány do play off. Náš dnešný súper hral posledný zápas s Medveščakom Záhreb, ktorý vyhral 4:1. Momentálne je na ôsmom mieste v tabuľke Východnej konferencie a na svojom konte má 75 bodov.

Prečítajte si aj: VIDEO Čajkovský načal Jokerit, ten sa z toho nespamätal do konca zápasu

Dobré výkony Vladivostoku má na svedomí najmä prvá formácia Wright – Tkačov – Sabolič. Práve spomínaná trojica útočníkov je aj na čele kanadského bodovania tímu z ďalekého východu Ruska. Produktivitu celého mužstva vedie výborne hrajúci Robert Sabolic. Slovinský útočník nazbieral v 51 zápasoch 42 bodov za 19 gólov a 23 asistencii.

Gólman Vladivostoku Nikita Serebryakov

Fotka uverejnená používateľom Nikita Serebryakov (@serebryak31),

Súperove brány vedia zaťažiť aj obrancovia. Američan Jonathan Blum má v štatistikách 19 bodov, 15 má Arťom Zemčonok. Kapitánom mužstva je lotyšský útočník Oskar Bartulis. 31 zápasov v doterajšom priebehu sezóny odchytal Igor Bobkov s úspešnosťou 93,5% zákrokov, dvojkou je len 21 – ročný mladík Nikita Serebrjakov, ktorý zatiaľ odchytal len 13 zápasov.

ABSENCIE

HC Slovan Bratislava: Meszároš, Viedenský, Ďaloga, Smoleňák, Nedorost

Vladivostok: N. Glukhov, A. Konev

Tipujeme výhru Slovana v kurze 3.20

Posledný zápas

Kunlun - HC Slovan Bratislava 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Góly: 18. Collins (Järvinen, Mäntylä), 58. Ponikarovskij (Bellemore, Marcinko).

Slovan ukončil sériu siedmich víťazstiev v Kontinentálnej hokejovej lige. Vo štvrtkovom súboji prehrali na ľade Červenej hviezdy Kunlun 0:2 a v tabuľke Západnej konferencie tak zostávajú na desiatom mieste. V boji o play off strácajú dva body na ôsmy HK Soči, ktorý však odohral o zápas menej.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, facebook.com, instagram.com

Diskusia

Podobné články