Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jeglič by rád okopíroval záver minulej sezóny: S peniazmi na účte je to hneď iné

KHL
BRATISLAVA - Slovanisti momentálne figurujú na 10. mieste tabuľky Západnej konferencie a na konte majú 69 bodov. O šesť menej ako ôsmy Jokerit, pričom odohrali o duel viac. Pred tripom je v dobrej nálade aj Žiga Jeglič.
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

Slovinec vie, že Slovanu na postup do vyraďovacej časti nebudú stačiť iba výhry. "Aj naši súperi v boji o play off pravidelne vyhrávajú. Musíme dúfať, že oni ešte parkrát zaváhajú a my to dokážeme využiť. Aj minulú sezónu sme postúpili po skvelom závere, mohli by sme ju okopírovať až do konca," povedal Jeglič pre sport24.sk.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Slovanisti odleteli na dvojzápasový výjazd, prvým súperom tím z metropoly Ruska

Útočník netuší, čo sa zmenilo a prečo Slovan zrazu vyhráva ako na bežiacom páse. "To keby som vedel...ale podľa mňa je to tým, že sme ešte viac zjednodušili hru, viac strieľame a nerobíme už toľko zbytočných chýb."

Slovan konečne urovnal aj dlhy na výplatách, o ktorých sa v posledných týždňoch dosť popísalo. Jeglič samozrejme kroky vedenia sleduje. "Pomohlo nám to aj psychicky. S výplatami je to oveľa lepšie a to bol dôležitý faktor. Verím, že to tak bude aj naďalej a rovnako sa bude dariť aj nám na ľade," povedal Jeglič.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, sport24.sk

Diskusia

Podobné články