Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Slovan už nemá na čo čakať, musí začať bodovať naplno

MINSK - HC Slovan Bratislava čaká tento týždeň posledný trip po klziskách súperov v roku 2016. Dnes sa predstavia na ľade Dinama Minsk. Podarí sa im už konečne naplno bodovať?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Dinamo Minsk - HC Slovan Bratislava

Hokejistom Slovana Bratislava patrí v tabuľke Západnej konferencie KHL 12. miesto. Dinamo Minsk hrá aktuálne päťzápasovú domácu sériu, z ktorej už ukrojilo tri zápasy, ale zatiaľ získalo len bod. V tabuľke mierne kleslo a patrí mu siedma priečka so ziskom 58 bodov.

Oporami Dinama sú obranca Nick Bailen, ktorý je v Minsku už štvrtú sezónu i nováčik v KHL Rob Klinkhammer. Dvadsaťdeväťročnému Kanaďanovi sa v KHL darí, v štatistikách má už 24 bodov. K najznámejších hokejistom patrí Sergej Kostitsyn, ktorý odohral v NHL takmer 400 stretnutí. V Minsku nazbieral 21 bodov.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Boj o prvé miesto naďalej pokračuje, podarí sa Baranom konečne zvíťaziť?

Bieloruská hviezda Sergej Kostitsyn


Slovanisti by radi šnúru prehier Minska natiahli a priblížili sa mu v tabuľke. Belasých" okrem finančných problémov trápia aj zranenia. Pre zranenia nedohrali posledný zápas útočník Radek Smoleňák a kapitán Andrej Meszároš.

Sezóna sa pre Andreja Meszároša predčasne skončila


Okrem nich viróza trápi Tomáša Starostu s Filipom Novákom, dlhodobo sú na listine zranených aj Marek Viedenský (koleno), Václav Nedorost (rameno), Pavol Skalický (záprstná kostička), Jakub Valský (zlomený prst), Tomáš Kubalík (koleno), Andrej Šťastný (väzy v kolene) a Patrik Luža (väzy v členku).

Absencie Dinama Minsk - S. Kostitsyn, A. Stas, D. Ullstrom

Posledný zápas

Slovan v sobotu podľahol Avangardu Omsk 3:5, pripísal si štvrtú prehru v rade a deviatu za uplynulých jedenásť stretnutí.

"Nebudem hodnotiť zápas. Je mi ľúto divákov, hráčov, trochu sa hanbím za hokej. Mrzí ma, že sme stratili ďalších dvoch hráčov. Ostatní bojujú, hrajú pre ľudí, vyžmýkajú zo seba všetko, aj tak to nestačí." vyjadril sa po zápase tréner Říha.

Tipujeme neprehru Slovana v riadnom hracom čase v kurze 2.15
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články