Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Boj o prvé miesto naďalej pokračuje, podarí sa Baranom konečne zvíťaziť?

NOVÉ ZÁMKY – Dnes pokračuje naša najvyššia súťaž kompletným 27. kolom. Posledný nováčik z Nových Zámkov hostí Trenčín, Banská Bystrica privíta Žilinu, v Košiciach budú diváci svedkami tradičného derby s Martinom a priblížime si aj zvyšné dva zápasy.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Nové Zámky - HK Dukla Trenčín

Nové Zámky naposledy porazili Martin 4:3, no napriek tomu sú neustále na poslednom mieste. Zaujímavé je, že obidva vzájomné zápasy Novozámčania vyhrali zhodne 3:2pp.


Aj keď Trenčín naposledy prehral s Liptákmi 3:0, tím postupne zlepšuje svoju formu. Dukla sa môže spoľahnúť na strelca Marcela Hossu, ktorý zaznamenal sedem gólov v posledných šiestich zápasoch. Počas posledných zápasov stál v bránke Peter Kutej, ktorý je tak momentálne jednotkou Dukly a Jan Chábera mu kryje chrbát.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Slovan už nemá na čo čakať, musí začať bodovať naplno

Tipujeme výhru Trenčína v kurze 2.44

HC ´05 iClinic Banská Bystrica - MsHK Žilina

Banská Bystrica potrebuje víťazstvo ako soľ. Predchádzajúce tri zápasy prehrala a môže prísť aj o prvé miesto v tabuľke. Najproduktívnejší hráč Baranov je Tomáš Surový s 35 bodmi za 15 gólov a 20 asistencií.


Žilinčanom sa túto sezónu darí zatiaľ skvelo. Vlkom patrí aktuálne 4. miesto so ziskom 42 bodov. Čo sa týka skóre, Žilinčania ho majú vcelku dobré 84:76. Najproduktívnejším hráčom Žiliny je momentálne Marek Hovorka s 32 bodmi za 15 gólov a 17 asistencií.

Tipujeme výhru Banskej Bystrice v kurze 1.40

HC Košice - MHC Martin

Košice dnes na svojom ľade privítajú Martin. Naposledy sa im nedarilo, keď podľahli Nitre tesne 3:2 a nevyužili príležitosť dostať sa na prvú priečku tabuľky, tak majú naďalej pred Banskou Bystricou dvojbodovú stratu.

Hokejisti Martina naposledy neuspeli, keď podľahli hráčom Nových Zámkov 3:4. Domáci počas duelu trikrát viedli, nováčikovi súťaže však vyšla tretia tretina, v ktorej dosiahol víťazný gól Fredrik Sandgren. To už bola druhá prehra v krátkom čase s druhým nováčikom. Martin trápia citeľné straty ako Mathieu Corbeil, ktorý je stále v Kanade, líder obrany Ján Tabaček berie antibiotiká, Daniel Rzavský a Vítězslav Bílek sú dlhodobo mimo zostavy.

Hokejisti Martina sa dnes predstavia aj s novou posilou Richardom Mrázom.

Tipujeme výhru Košíc v kurze 1.25

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen

Liptáci v posledných piatich súbojoch získali deväť bodov, trikrát vďaka dobre zvládnutému predĺženiu vyrovnaných zápasov. Naposledy si poradili s Trenčínom 3:0. Bodoval aj najproduktívnejší hráč tímu Matúš Sukeľ. Pre trénera je to cenné, že sa presadzujú aj ďalšie formácie, nielen útočný trojzáprah bratov Hunovcov.


Zvolenčania síce posledný zápas vyhrali nad Baranmi 2:0, napriek tomu to s nimi vyzerá v poslednej dobe zle. Aktuálne im patrí šiesta priečka. Zmeny nepriniesli ani posily. Prekvapivé sú nedávne prehry s dvadsiatkou a Popradom. Niečo vo Zvolene jednoducho nefunguje, pritom stred tabuľky je tak vyrovnaný, že ak vyhrajú dva či tri zápasy v rade, môžu sa dostať oveľa vyššie. Najproduktívnejší hráč Zvolena je aktuálne Pavel Klhúfek s 25 bodmi za 9 gólov a 16 asistencií.

Tipujeme výhru Liptovského Mikuláša v kurze 2.15

HK Poprad - HK Nitra

Poprad má kolísavé výkony. Stále sa pohybuje na posledných miestach. Momentálne mu patrí 9. priečka s 34 bodmi. Kamzíci strácajú na ôsmy Martin len bod. Posledné štyri miesta sú veľmi vyrovnané a ešte poriadne zamiešajú poradím. Najproduktívnejší hráč Popradu je aktuálne Adam Lapšanský, ktorý má 22 bodov vďaka 10 gólom a 12 asistenciám.

Vedenie klubu HK Poprad angažovalo dvojicu nových posíl. Do kádra "kamzíkov" sa vracia útočník Matúš Paločko a ďalšou posilou bude ruský obranca Viktor Postnikov.

Posila Matúš Paločko


Hokejisti HK Nitra sa tešili v nedeľu pred svojimi fanúšikmi zo zisku troch cenných bodov, keď zdolali v šlágri HC Košice tesne 3:2 a upevnili si tak 3. miesto v tabuľke. Vedenie HK Nitra angažovalo ďalšiu ofenzívnu posilu. Úradujúci majster sa dohodol na zmluve s 23-ročným americkým útočníkom Mattom Copem a obrancom Ericom Melandom.

Posila Matt Cope


Tipujeme výhru Nitry v kurze 1.95

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články