Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vedenie Slovana sľúbilo hráčom nové istoty: Nikto nie je nadšený finančnými ťažkosťami

KHL
BRATISLAVA - Vedenie slovenského účastníka KHL Slovana Bratislava ubezpečilo hokejovú verejnosť, že sezóna nie je v žiadnom prípade ohrozená a klub súťaž riadne dohrá.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vedenie reagovalo tak na nelichotivú finančnú situáciu v klube a množiace sa vyjadrenia hráčov, ktorí otvorene priznali, že im niekoľko mesiacov meškajú výplaty. Zástupca generálneho partnera klubu v priebehu štvrtka vydal stanovisko, že do nového roka vstúpi Slovan s čistým štítom.

Napätá situácia vygradovala vo štvrtok, keď sa hráči Slovana nezúčastnili na tréningu. V popoludňajších hodinách však prebehlo vzájomné stretnutie hlavných akcionárov klubu so zástupcami hokejistov. Na ňom dalo vedenie klubu hráčom záruky, že záväzky vyrovná. "Vedenie klubu potvrdilo, že si je plne vedomé záväzkov voči hráčom a pracuje na ich postupnom vysporiadaní. Časť záväzkov bude uhradená už v najbližších dňoch a ďalšie priebežne v nasledujúcich týždňoch. Zástupcovia hráčov boli o celej aktuálnej situácii podrobne informovaní," uviedol klub na svojej oficiálnej webstránke. Vedenie Slovana tvrdí, že účasť mužstva vo zvyšných zápasoch sezóny 2016/2017 nie je v žiadnom prípade ohrozená. "Mužstvo riadne nastúpi na všetky nasledujúce zápasy a súťaž odohrá," uvádza sa v klubovom vyhlásení.

Prečítajte si aj: Smoleňák bez servítky: "Situácia okolo výplat je neúnosná, musíme spraviť kroky, aby sa niečo zmenilo"

Vyrovnanie všetkých záväzkov potvrdil v telefonickom rozhovore s agentúrou R-Sport zástupca generálneho partnera klubu Vasilij Šimko: "Samozrejme, nikto nie je nadšený tým, že máme finančné ťažkosti, no je to len dočasný problém. Do konca roka bude všetko riadne vyriešené, od januára budeme pokračovať bez akékoľvek dlhu. Hrať sa bude ďalej. Ak sa niektorý z hráčov Slovana nepredstaví na ľade, je to čisto zo športovo-zdravotných dôvodov."

Slovanisti prehrali sedem z uplynulých deviatich zápasov. V tabuľke Západnej konferencie im po stredajšom dueli so Sibirom patrilo 12. miesto, keď na ôsmu postupovú priečku strácajú 13 bodov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články