Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Smoleňák bez servítky: "Situácia okolo výplat je neúnosná, musíme spraviť kroky, aby sa niečo zmenilo"

KHL
BRATISLAVA – Situácia v Slovane je veľmi vážna. Za hráčsku kabínu sa pred médiá postavil Radek Smoleňák a ozrejmil finančnú situáciu v klube. Hráči sa rozhodnú, ako budú pokračovať.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Český útočník nie je jediným v kádri „belasých“, koho štve situácia okolo meškajúcich výplat. V rozhovore po prehre so Sibirom Novosibirsk povedal veci tak, ako sú: „Situácia je veľmi zlá. Bolo nám sľúbené, že nám výplaty prídu do konca novembra, čo sa nestalo. Samozrejme, sme hokejisti, takže hráme stále naplno, chceme vyhrávať. Dám za každého ruku do ohňa, že drie na sto percent, ale potrebujeme za to ohodnotenie. Sú tu hráči, ktorí majú veľmi hlboko do vrecka. Majú rodiny a nemajú na jedlo, nájom...,“ rozprával skúsený ofenzívny hráč.

Pre fanúšikov nevyzneli najlepšie ani jeho slová po otázke, či sa hráči vlastne postavia na ľad v najbližšom dueli s Novokuzneckom, ktorý je na programe v piatok: „My, ako tím, si teraz sadneme a uvidíme, čo podnikneme ďalej. Už to je neúnosné. Nemôžeme ísť takto to nekonečna. To, že niekto hore nám nezaplatí a robí sa, že mu to je jedno je proste zlé. Situácia je vážna, preto musíme spraviť kroky, aby sa niečo zmenilo. Takto to ďalej nejde,“ pokračoval Smoleňák.

„Všetci sa rozhodneme ako jeden. Sme na jednej lodi. Držíme spolu. Urobíme, čo uznáme za vhodné. Čakať na sľuby, ktoré sa neplnia už nejde. Štyri mesiace je dosť. Osobne som toto v kariére nikdy pred tým nezažil. Nemôžeme sa predsa stále dookola pýtať sami seba, či nám príde výplata, ktorú sme si zaslúžili. Vzhľadom na situáciu som na každého jedného hrdý, že to zvládame aspoň takto,“ dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články