Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Budaj žiari, no myslí aj na Svatošovu manželku: Po Slovensku sa šíria hrozné kačice

NHL
LOS ANGELES - Peter Budaj chytil nečakanú šancu na návrat do NHL pevne do rúk a zatiaľ podáva kvalitné výkony. V počte odchytaných zápasov dokonca patrí medzi lídrov celej ligy. No nemusí to už trvať dlho.
Zdroj: losangeles.cbslocal.com
Zdieľajte:

"Toľko zápasov som v úvode sezóny počas kariéry ešte nikdy neodchytal. Užívam si každý moment a dúfam, že to vydrží čo najdlhšie. Posledné dva zápasy totiž už na striedačke čakal Jonathan Quick, ktorý sa dal dokopy," povedal Budaj pre Sport24.sk

Prečítajte si aj: Posledné VIDEO so Svatošom zverejnil kamarát: Marek bol milý a skromný, budeš mi chýbať

Počas posledného tripu hrali Kings aj v Colorade. Budaj chcel navštíviť manželku zosnulého Mareka Svatoša, napokon z toho zišlo. "Volal som s Dianou a povedala mi, že sa na to ešte necíti. Kedykoľvek bude niečo potrebovať, som pripravený jej pomôcť."

Ani Budaj ešte nevie, ako Marek vlastne zomrel. Poprel však niektoré správy, ktoré sa šírili slovenským mediálnym priestorom. "Čakáme na výsledky testov a tým sa snáď skončia aj všetky špekulácie. Počul som niektoré kačice, čo sa šíria po Slovensku. Diana sa s Marekom určite nechcela rozviesť, o tom by som vedel. Marek tu už nie je a ľudia by mu mali dopriať pokoj."

Budaj zároveň premýšľa, ako by najlepšie uctil pamiatku svojho zosnulého kamaráta. "Masku mám už hotovú. Premýšľam nad možnosťou, že by som si na ňu dal zvečniť iniciálky M.S.," dodal gólman.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: sport24.sk, TASR

Diskusia

Podobné články