Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Posledné VIDEO so Svatošom zverejnil kamarát: Marek bol milý a skromný, budeš mi chýbať

NHL
COLORADO - Marek Svatoš desať dní pred svojou stále neobjasnenou smrťou navštívil tetovacie štúdio v sprievode kamaráta Roberta Clevelanda, ktoré video z udalosti zavesil na sociálnu sieť.
Zdroj: facebook.com/Eurolanche
Zdieľajte:

V tetovacom salóne si dal Marek na pravú ruku vytetovať meno jedného zo svojich synov v kórejskom jazyku, lebo jeho manželka Diana mala kórejský pôvod. Američan thajského pôvodu pre web pluska.sk informácie potvrdil.

Prečítajte si aj: FOTO So Svatošom sa v Denveri rozlúčil aj Forsberg: Rodina splní jeho posledné želanie

"Poznal som Mareka aj jeho manželku s deťmi veľmi dobre. Poviem iba toľko, že Marek zomrel piateho novembra. Prišiel som dať zbohom priateľovi aj v piatok," povedal Robert pre pluska.sk, ktorý sa zúčastnil aj Svatošovej poslednej rozlúčky v piatok.

Niekoľko hodín po obrade ešte poslal cez internet odkaz hokejistovi na druhý svet. "Marek bol jeden z najskromnejších a najmilších ľudí, akých som poznal. Urobil by pre vás hocičo. Bol skvelým hokejistom a ešte lepším otcom a manželom. Patril k mojím najlepším priateľom, bude mi veľmi chýbať. Odpočívaj v pokoji," napísal Robert, ktorý si aj svoju fotku na facebooku zmenil na...hádajte koho.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: facebook.com/robert.cleveland, cas.sk, pluska.sk

Diskusia

Podobné články