Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Budaj neverí, že sa Svatoš predávkoval: Volal mi, že chce trénovať a obnoviť kariéru

NHL
COLORADO - Keď sa Peter Budaj dozvedel o smrti Mareka Svatoša, zostal podľa vlastných slov doslova ohromený. Pre web Sport24.sk totiž uviedol, že ešte štyri dni pred smrťou si bývalí kolegovia z Colorada Avalanche telefonovali.
Zdroj: terapeak.com
Zdieľajte:

"Je to pre mňa šok. Štyri dni pred smrťou som s ním telefonoval. Bavili sme sa o bežnách veciach. Čo robí, ako sa darí rodinke, ako sa má, ako sa mám ja... bežný rozhovor medzi kamarátmi," uviedol brankár Los Angeles Kings.

Prečítajte si aj: VIDEO NHL si uctila Svatoša tichou arénou, hviezda Colorada skórovala kvôli nemu

Budaj neverí verzii o predávkovaní liekmi. "V telefone znel úplne normálne. nič nenaznačovalo tragédiu. Preto netrpezlivo čakám na výsledok pitvy. Fakt netuším, čo mohlo byť príčinou smrti."

Marek sa podľa Budajových slov mal fajn. "Bol som aj na jeho svadbe v chorvátskom Dubrovniku. Dokonca tvrdil, že on aj celá rodina sa majú dobre. Jeho manželka Diana mala problémy a bola aj na operácii, ale dostala sa z toho. Marek bol rád."

Svatoš sa plánoval vrátiť k hokeju a plánoval začiatok tréningovej záťaže. "Pýtal sa ma, či by som mu nemohol poslať nejaké tréningové plány. Chcel znova začať trénovať a vrátiť sa k hokeju. Bol som tým milo prekvapený," zakončil Budaj pre Sport24.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sport24.sk, pluska.sk

Diskusia

Podobné články