Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Viedenský v nemocnici a body preč, Slovan musí niečo zmeniť: Možno vymeníme dvoch hráčov

KHL
BRATISLAVA - Hokejisti Slovana nenadviazali na dobré výsledky z tripu. Na domácom ľade prišli o body aj o zraneného centra Mareka Viedenského.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tréner Říha bol veľmi nespokojný a avizuje zmeny v kádri. "Namiesto toho, aby sme potvrdili úspešný výjazd, tak sme to znevážili. Súper bol efektívnejší, jednoduchší, hokejovejší. My sme opäť doplatili na hrúbky, ktoré robíme takmer v každom zápase, keď si sami dáme prvé tri góly. Potom sa to snažíme dohnať, no po obrovských hrúbkach inkasujeme. V závere sa snažíme niečo s výsledkom urobiť a manko dohnať, ale už je neskoro."

Prečítajte si aj: VIDEO Slovanu snaživý výkon nestačil: Nižnekamsk predviedol hokej o triedu vyššie

Mužstvo by podľa trénera potrebovalo nejaký impulz, možno aj zmeny v hráčskom kádri. "Chceme hrať príliš individuálne, ale to nejde. Strácame puky v útoku, i v obrannom pásme, nevieme zaregovať na kúskovanie hry zo strany súpera. Musíme urobiť nejaké zmeny, možno pritvrdiť, možno vymeniť dvoch hráčov, aby to s mužstvom 'zatrepalo'."

Okrem bodov prišli "belasí" aj o centra Mareka Viedenského, ktorý po tvrdom strete s protihráčom nedohral stretnutie a so zraneným kolenom ho odviezla sanitka na vyšetrenie do nemocnice.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články