Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Senzačné finále Svetového pohára je tu! Zaskočia Európania aj Kanadu?

TORONTO - Ide do tuhého! Už tento týždeň spoznáme víťaza Svetového pohára. Bude ním hviezdami nabitá Kanada alebo najväčšie prekvapenie turnaja v podobe tímu Európy?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Užite si finálové súboje naživo na TV Tipsport!

Takmer nikto im neveril. Výber Európy bol pred týmto hokejovým sviatkom roka pasovaný do pozície najslabšieho celku, avšak dobre zomknutá partia ukázala, že treba počítať aj s nimi. Po spanilej ceste sa prebojovali až do finále, kde na nich čaká favorizovaná Kanada, ktorá ako jediná dokázala Európanov poraziť ešte v skupinovej fáze.

A práve javorový list je jednoznačným ašpirantom na celkový triumf. Takmer všetci členovia najväčšej tipérskej komunity sú na strane hokejistov okolo hviezdneho Crosbyho.

Iný názor má tipér jost6, ktorý to skúša na prekvapenie a myslí si, že Európania v prvom finále v riadnom hracom čase neprehrajú pri kurze 4,10 a vo svojej analýze píše: „Myslím si, že Kanada môže zápas podceniť a dať Európe šancu minimálne na remízu.“ Vyskúšate to spoločne s ním?

Nepremeškajte vyvrcholenie prestížneho Svetového pohára a sledujte finálové stretnutia v priamych prenosoch na TV Tipsport.

K dispozícii je aj Tiket aréna, kde môžete nahliadnuť do tiketov skúsených borcov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články