Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Julo Hudáček: Šampionát sme si neužívali, zlomil nás tlak

Hrdinom dnešného zápasu bol brankár Hudáček, ktorý predviedol niekoľko parádnych kúskov. Na víťazstvo to síce stačilo, no potrebné tri body nevychytal.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Julo opäť raz potvrdil, že keď sa mu podarí na úvod niekoľko dobrých zákrokov, chytá sa mu ľahšie a s radosťou. Určitú hernú zábavu a chuť do hokeja bolo badať na celom našom mužstve."Je to veľká škoda, v postup som veril až do konca zápasu. Chytalo sa mi dnes veľmi dobre. Každým zápasom som sa cítil v bránke lepšie, takže škoda, že sa to pre nás už skončilo."

Naša brankárska jednotka však priznala, že s náladou to vôbec nebolo ideálne. V mužstve totiž až na dnešný zápas chýbala jedna veľmi dôležitá ingrediencia a to radosť z hry. "V tomto zápase sme ukázali, že hrať hokej vieme, pretože sme si zápas užívali. V prechádzajúcich dueloch to tak nebolo, cítili sme až príliš veľký tlak."


Napíšte tu do komentára, čo si myslíte o výkone našich proti USA. Najtrefnejšia hláška s najviac "lajkmi" od ostatných vyhrá toto tričko, k tomu tento malý dres a navyše bude hláška zverejnená v článku na našom portáli!

Traja vyžrebovaní "lajkovači" hlášok vyhrajú tento štýlový malý dres Slovenska a k tomu tento krásny suvenír s motívom slovenskej reprezentácie.

Sme zvedaví a tešíme sa na vaše názory!


Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články