Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HK Ružinov 99 má nové hviezdne vedenie!

SHL
V pozadí prípravy seniorskej hokejovej reprezentácie ostala bokom zaujímavá správa.
Zdroj: TASR-koláž
Zdieľajte:

Išlo o stretnutie nového vedenia mládežníckeho hokejového klubu HK Ružinov 99 Bratislava, a.s. s rodičmi mladých hokejistov v aule Domu športu. Už samotná prítomnosť starostu Ružinova Dušana Pekára a poslancov tejto mestskej časti hlavného mesta podčiarkli vážnosť stretnutia, ktoré ho svojím obsahom aj naplnilo.

Ružinovský klub povedie vedenie v zložení Ján Filc, Ľubomír Pokovič a Ján Taraba.

Prítomných rodičov informovali o súčasnej športovej i finančnej situácii klubu, oboznámili ich aj svojimi plánmi pre budúcnosť. Nasledovali otázky a návrhy zo strany rodičov. Niekoľko názorov odznelo aj na tému stavu Zimného štadióna Vladimíra Dzurillu.

Klub vznikol v roku 1957 pod názvom HO Spartak BEZ Bratislava. Dlhé roky pôsobil v 1. slovenskej národnej hokejovej lige. Od svojho založenia bola BEZ-ka základňou pre mnohých vynikajúcich hráčov.
V roku 1996 sa premenoval na ŠHK Danubia 96 Bratislava a pôsobil v 1. hokejovej lige.
V roku 1999 zmenil klub názov na HK Ružinov 99 Bratislava pod ktorým pôsobí dodnes. Pred sezónou 2009/10 oznámili predstavitelia klubu, že A-tím nebude kvôli finančnej situácii po istú dobu účinkovať v seniorských súťažiach a v prevádzke zostanú len mládežnícke kategórie.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: SZĽH, hockeyslovakia.sk, wikipedia.org, HokejovySvet.sk

Diskusia

Podobné články