Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Marko Daňo voľný pre potreby reprezentácie!

Talentovaný útočník Marko Daňo sa môže predstaviť v slovenskom drese na svetovom šampionáte v Prahe a Ostrave.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V posledných dňoch sa zraky priaznivcov slovenského národného tímu upriamili na dianie v AHL. Do druhej najprestížnejšej zámorskej bol po skončení základnej časti NHL prevelený slovenský útočník Marko Daňo, ktorý má za sebou vydarenú sezónu nielen v drese Springfieldu Falcons, ale takisto aj Columbusu Blue Jackets.

20-ročný odchovanec trenčianskeho hokeja, ktorý sa v premiérovej sezóne v NHL prezentoval fantastickými výkonmi, síce v poslednom zápase svojho farmárskeho tímu skóroval, no ani to nestačilo Springfieldu na postup medzi elitnú osmičku.

O tom, že sa pre Marka Daňa skončila klubová sezóna definitívne rozhodol zápas medzi Portlandom Pirates a Worcestrom Sharks. Tento duel sa po veľmi zaujímavom a dramatickom priebehu skončil víťazstvom prvého menovaného tímu. Dvojbodový zápis Portlandu sa do tabuľky Východnej konferencie premietol tak, že na Daňov Springfield zvýšilo už len prvé miesto mimo postupovej osmičky.

Jeden z najväčších talentov nášho hokeja sa tak môže zapojiť do prípravy slovenskej reprezentácie. Dá sa očakávať, že manažment národného tímu sa s mladým útočníkom spojí v najbližších hodinách, respektíve dňoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články