Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Gáboríkov odkaz na sociálnej sieti: Vidíme sa na MS v Ostrave!

V utorok večer sa na instagrame Mariána Gáboríka objavila mimoriadne pozitívna informácia, ktorá musela potešiť každého jedného fanúšika slovenského hokeja.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Odkedy je definitíve jasné, že hokejisti Los Angeles Kings nebudú mať v play-off NHL príležitosť obhajovať svoj vlaňajší triumf, sa väčšina zrakov fanúšikov slovenskej reprezentácie upierala na Mariána Gáboríka.

Ten podľa dostupných informácii predbežne prisľúbil, že sa v prípade skončenia klubovej sezóny predstaví na svetovom šampionáte v Ostrave. Definitívu v tejto otázke však musela dať výstupná zdravotná prehliadka, ktorú mal 33-ročný Trenčan absolvovať počas dnešného dňa. Práve na výstupných testoch sa v minulosti niekoľkokrát rozplynula vidina toho, že si Marián Gáborík navlečie dres s dvojkrížom na hrudi.

Zdá sa však, že tento rok už rýchlonohému kanonierovi nebude stáť v ceste nič a Gáborík sa po štyroch rokoch predstaví na Majstrovstvách sveta. Jeho odkaz na sociálnej sieti instagram s priloženou fotkou slovenskej vlajky je veľavravný: „Vidíme sa na MS v Ostrave.“

Informácia o účasti Mariána Gáboríka v Ostrave by mala byť generálnym manažérom reprezentácie Ottom Sýkorom potvrdená počas zajtrajška. Najlepší strelec vlaňajšieho play-off by sa tak do pred šampionátovej prípravy mal pripojiť pred dvojicou posledných prípravných zápasov, rovnako ako ďalšia trojica hráčov z NHL - Richard Pánik, Tomáš Kopecký a Andrej Meszároš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: soc.siete

Diskusia

Podobné články