Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

O Ďalogu je obrovský záujem v NHL a KHL!

KHL
O Mareka Ďalogu je obrovský záujem v NHL a KHL!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenský hokejový reprezentant v službách pražskej Sparty Marek Ďaloga sa ocitol v hľadáčiku klubov zámorskej NHL i popredných tímov Kontinentálnej hokejovej ligy. Podľa športového manažéra českého extraligistu Patrika Martinca môže 26-ročný obranca odísť z klubu za predpokladu vyplatenia odstupného.

"V obrane máme všetkých hráčov pod zmluvou, ale v poslednom čase evidujeme obrovský záujem zo strany tímov NHL a takisto top mužstiev KHL o služby Mareka Ďalogu. Ten má síce so Spartou podpísanú dvojročnú zmluvu, ktorá ale zahrňuje výstupnú klauzulu v prípade splnenia finančných podmienok. Sme na tento variant pripravení, a pokiaľ by Marek odišiel, chceme priviesť na jeho miesto adekvátnu náhradu," povedal Martinec pre webstránku pražského klubu.

Ďaloga odohral v tejto sezóne za Spartu 46 zápasov v základnej časti českej extraligy, v ktorých nazbieral 24 bodov za šesť gólov a 18 asistencií. V desiatich štartoch v play off pridal jednu asistenciu. Ofenzívne ladený zadák reprezentoval Slovensko na uplynulých dvoch majstrovstvách sveta a zapojil sa do prípravy národného tímu aj pred nadchádzajúcimi MS v Česku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články