Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan opäť šokuje! Vedenie naznačilo, že belasí možno budú hrať v KHL aj naďalej

KHL
Podľa oficiálnej stránky belasých sa bratislavský klub v rokovaní o budúcej sezóne výrazne posunul. Debaty o Slovane v Kontinentálnej hokejovej lige tak opäť ožívajú.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Podľa stránky hcslovan.sk sa dnes vedenie belasých stretlo v Moskve na rokovaní s hlavnými mužmi celej Kontinentálnej hokejovej ligy prezidentom Dmitrijom Černyšenkom, viceprezidentom Georgijom Kobiljanskym a marketingovým riaditeľom Sergejom Dobrochvalovom. Debata s Rusmi pritom znamená pre Slovan veľkú nádej pre zotrvanie v ruskej nadnárodnej súťaži.

Podpredseda predstavenstva Slovana pre klubový web povedal, že pôsobenie hokejistov Slovana v KHL aj v budúcej sezóne vyzerá po tomto rokovaní veľmi sľubne: „Z dnešného stretnutia mám veľmi dobrý pocit. Vedenie súťaže v zastúpení pána Černyšenka potvrdilo jednoznačný záujem na zotrvaní Slovana v súťaži aj v budúcej sezóne. Na rokovaní sme spoločne preberali aj otázku doplnenia súčasného rozpočtu klubu tak, aby sme mohli bez problémov pôsobiť v súťaži aj v ďalších ročníkoch. Nebolo to posledné stretnutie, v rokovaniach budeme v najbližších týždňoch pokračovať a s vedením súťaže zostávame v kontakte a vzájomne sa budeme informovať o ďalších krokoch,“ vyjadril sa Juraj Široký ml. krátko pred odletom z Moskvy.

Reálne vízie bratislavského klubu tak zostávajú opäť nejasné. Vedeniu klubu sa tak po čase opäť podarilo šokovať. O tom, kde bude Slovan štartovať v budúcej sezóne naozaj, ukáže zrejme až čas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články