Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na Slovensku štartuje prvá športová talkshow!

Prvá športová talkshow "Dobre vedieť" štartuje 17. apríla vo Zvolene
Zdroj: TASR/ilustračne
Zdieľajte:

Slovenská verejnosť sa dočkala prvej športovej talkshow pod názvom "Dobre vedieť". Jej premiéra je na programe 17. apríla vo Zvolene, prvým hosťom bude bývalý slovenský hokejový reprezentant Ľuboš Bartečko, nasledovať ho bude Lukáš Jurík. Po nich sa do diskusie zapojí aj dosiaľ neznámy hosť z trénerských radov.

"Hlavným cieľom talkshow je predstaviť šport a športovcov aj z inej stránky ako ich ľudia poznajú, čiže pozitívne a zaujímavo. Chceme ukázať, že napriek negatívnym hlasom má slovenský šport stále vysokú hodnotu," uviedol v oficiálnej tlačovej správe zaslanej TASR Ondrej Otčenáš, marketingový riaditeľ spoločnosti organizujúcej podujatie.

Prológ novej šou je na programe 17. apríla o 18.00 h v Dome kultúry Železníc slovenskej republiky vo Zvolene. Moderátor Slavo Jurko privíta majstra sveta 2002 z Göteborgu Ľuboša Bartečka, ktorý v súčasnosti oblieka dres materského HK Poprad. Druhým v poradí bude kapitán HKM Zvolen Lukáš Jurík. Po dvoch hráčoch bude nasledovať hosť z radov trénerov, ktorého meno je zatiaľ menším tajomstvom. "Som športovec a talkshow je pre mňa veľkou výzvou. Môžem v nej ukázať môj štýl prezentácie športovcov, medzi ktorými mám veľa dlhoročných známych. O to ľahšie sa mi bude s nimi komunikovať," povedal Jurko.

Tridsaťtriročný útočník Zvolenčanov Lukáš Jurík rád prijal pozvanie do talkshow. "Dobre vedieť vyzerá veľmi zaujímavo. Je to niečo nové a keď ma oslovili, nevidel som dôvod, prečo neprísť. Akákoľvek propagácia športu na Slovensku je potrebná. Verím, že aj talkshow priblíži ľuďom veci, o ktorých doteraz možno nevedeli," uviedol Jurík. Fanúšikovia si môžu zakúpiť lístky na talkshow prostredníctvom online predaja.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články