Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tri zápasy Slovákov sú už vypredané!

Tri slovenské zápasy sú už vypredané, kampaň podporil aj Žbirka
Zdroj: TASR/ilustračne
Zdieľajte:

Zo siedmich duelov slovenskej hokejovej reprezentácie na májových MS v Česku sú vypredané už tri. Fanúšikovia zaplnili kapacitu ostravskej ČEZ arény na zápasy proti Fínsku, Rusku a USA, na ostatné štyri sú lístky ešte k dispozícii. Kampaň za ich kúpu slovenskými divákmi podporil aj spevák Miroslav Žbirka.

Na zápasy, v ktorých zverenci trénera Vladimíra Vůjteka nastúpia v základnej B-skupine proti Dánsku a Bielorusku, je v predaji ešte niekoľko desiatok lístkov. Do naplnenia kapacity na duel Slovensko - Nórsko ich zostalo ešte 600, proti Slovinsku približne 2500.

Na svetový šampionát v Česku, ktorý sa uskutoční v termíne 1.- 17. mája, láka slovenských fanúšikov aj Žbirka. "Za tie roky som už videl nejeden zápas a každý rok sa snažím majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sledovať. Určite som fanúšikom hokeja. Musíte to vidieť zblízka," vyzval slovenských fanúšikov 62-ročný Žbirka.

TASR informovala v oficiálnej tlačovej správe riaditeľka komunikácie organizačného výboru MS 2015 v Prahe a Ostrave Martina Kučerová.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články