Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lintner za trénera? To by bola šou!

Počas voľného dňa na MS ste mali jedinečnú možnosť vyspovedať Mareka Viedenského priamo z dejiska šampionátu a do tohto článku sme pre vás vybrali tie najzaujímavejšie otázky a odpovede.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ahoooj tak chcela som sa opytať či ma to Haščak dosť vážne a že či bude v poriadku ?? inač velmi dobre ste hrali :)
dakujem a Marcel je tvrda zena teda chlap:D takze vsetci dufame ze to zvaldne dnes vyzeral omnoho lepsie, a ako sa hovori kazda selma byva poznacena:)

Máte v kabíne určeného chalana, ako bol pred dvomi rokmi Libor Hudáček, ktorý musel napr. rátať ľudí v autobuse ? Držím palce aby vyšiel postup do štvrťfinále.
tak samozrejme martin reway a tak raz prehliadol ze chyba trto tak ten prisiel na veceru neskorsie

Čo je pre teba hokej?
Hokej je pre mna vlastne moj zivot bez neho by som nedokazal byt takze najhorsie okamziky su ked som zraneny a nemozem sa korculovat vtedy to najviac neznasam

Ahoj Marek chcem sa ta opýtat koho by si rád videl v nominácí z tých hráčov ktory simuluju zranenie alebo odmietli ponuku dakujem za odpoved :)
Ono to nieje tym ze simuluju zranenia sezona je dlha a nie vzdy su hraci fit ja som napriklad este nedohral sezonu bez zranenia prvy rok som hral celu so zlomenou nohou a podobne rposte niekedy je toho dost a clovek uz naozaj nevlaadze a radsej ked sa necitit da prilezitost niekomu druhemu v tom danom momente

čo hovoriš na briana ihnačáka a na brankára bellisima ked prikorčuloval k haščákovi všetci ho chvália :)
Bolo to velmi pekne gesto, kiez by to bolo vzdy tak.

Ma utocnik pocas zapasu pri strelach cas aj mierit alebo len to striela "niekam" na branu ? Vela krat mam pocit,ze to je prave rozdiel medzi dobrym a skvelym utocnikom. Dakujem.
v tom mas pravdu , to je ten rozdiel medzi hracmi co hraju v extralige a ty co hraju v nhl nie vzdy ale proste rozhodnut sa v tom najkrjasom moznom momente , a kazdy sa snazi mierit ale ty najlepsi to trafia 9 krat z 10tich, ja som sa snazil pockat pri tej strele co mi v prvej tretine dal mato na pohyb brankar ze mu dam do protismeru ale bohuzial to nevyslo

Máš už nejaké ponuky z klubov NHL alebo rozmýšľaš nad návratom do Európy?
Toto este naozaj neviem uvidim az po sampionate lebo v poslednom case sa ma ludia pytaju na niektore kluby a ja pri tom o nicom neviem

Ahoj. Prijal by si za trénera Riša Lintnera ? Veľa stastia. :)
To by bola asi sou a neviem si to velmi predstavit:)

Jagr alebo Ovechkin? :)
jagr toho dosiahol uz strasne vela ovi ma este vela co robit ale asi ovi

Marekovi prišli stovky otázok, pričom na väčšinu nestihol ani odpovedať aj keď odpisoval takmer hodinu. Za jeho čas a vaše otázky ďakujeme a už teraz sa môžte tešiť na ďalšie live chaty, ktoré pre vás budeme na portály HokejovySvet.sk pravidelne pripravovať.

Všetky otázky a odpovede si môžte prečítať na live chate

s Marekom.

Zdieľajte:
Pridal: Dany
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články