Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sersen: Cítil som sa, ako keby sme niečo vyhrali

KHL
Povedali po domácej prehre Slovana Bratislava s Jokeritom Helsinki po predĺžení
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Petri Matikainen, tréner Slovana: "Som rád, že sme dokázali za nepriaznivého stavu zabojovať a vyrovnať, bod s takýmto súperom má svoju cenu. Bratislava je skvelé miesto pre hokej, situácia je však ťažká, je mi ľúto, že sa to takto končí."

Michal Sersen, obranca Slovana: "Rozlúčka s fanúšikmi bola niečo fantastické, cítil som sa, ako keby sme niečo vyhrali. Mal som až husiu kožu. Nie nadarmo hovoríme, že máme najlepších fanúšikov v lige. Celú sezónu nás povzbudzovali, fandili nám, aj keď sa nedarilo. Škoda, že sme im nemohli dať aj dnes víťazstvo. Veľmi sme chceli, bohužiaľ to nevyšlo."

Libor Hudáček, útočník Slovana: "Celú sezónu nám neprialo šťastie. Mali sme veľa zranených, neboli podmienky na to, aby sme ich mohli nahradiť kvalitnými hráčmi. Veľa vecí sa dalo lepšie spraviť, aj ja som mohol hrať lepšie."

Ladislav Nagy, útočník a autor prvého gólu Slovana: "Fanúšikovia boli po záverečnej siréne super. Celú sezónu boli vynikajúci, stále nás povzbudzovali. Ako som už viackrát povedal, máme najlepších fanúšikov v KHL, aj súperi sem radi chodia, teda vlastne chodili, lebo to tu na 99 percent končí, čo je veľká škoda pre slovenský hokej."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články