Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

5 trapasov, na ktoré nikdy nezabudnú

Top
NHL je liga šampiónov. Neznamená to však, že sa z času na čas prihodí situácia, ktorá pripomína hokej na rybníku. Nasledujúci brankári sú možno samotnou špičkou hokeja, no na tieto trapasy nikdy nezabudnú.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

5 - Jonathan Quick

Quick patrí medzi najlepších brankárov sveta. Jeho atletické zákroky vyrážajú dych fanúšikom každý zápas, no dych im vyrazila aj nasledujúca situácia. Z niečoho, čo vyzeralo ako nevinné vyhodenie puku z obranného pásma počas oslabenia vznikol trapas, po ktorom Quickovi ostalo len za hlavu sa chytať.

4 - Tuukka Rask

Potknúť sa sám o seba a pustiť do brány jednoduchú strelu z backhandu? Áno, aj také situácie sa stávajú. Prihodilo sa to aj držiteľovi Vezinovej trofeja pre najlepšieho brankára zo sezóny 2013/2014.

3 - Martin Brodeur

Brodeur je pravdepodobne najlepším brankárom histórie hokeja, no na tento kúsok mu nikto nezabudne. V dôležitom playoff zápase proti Anaheim legendárny brankár stratil hokejku, od ktorej sa následne puk odrazil a skočil v jeho vlastnej bráne.

2 - Patrick Roy

Keď už spomíname legendárnych brankárov, kontroverzný brankár Patrick Roy zažil taktiež trápne chvíle vo svojej kariére. Zo zákroku, ktorý mohol byť jedným z najkrajších z histórie sa vďaka Royovej povahe stal jedným veľkým trapasom. Nepríjemnú situáciu zhoršoval fakt, že spomínaný incident sa stal na štadióne večných rivalov Colorada.

1 - Mike Smith

Smithovi sa prihodila možno najbizarnejšia a najhumornejšia situácia akú ste kedy v hokeji videli. Buffalo skórovalo naozaj nevídaným spôsobom, po odrazenom puku si Smith puk do brány vsunul sám... V jeho vlastných nohaviciach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články