Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO: Skvelý hokej v AHL okorenený hromadnou bitkou

Aj nižšie zámorské súťaže sa oplatia sledovať. Hráči bojujú o účasť v NHL, do zápasov dávajú naozaj všetko. Chcú sa ukázať a presvedčiť tak trénerov, aby dostali šancu a mohli si splniť sny. Niekedy sú ale hráči až premotivovaní a vtedy ich nezastaví nič. Veď sa pozrite sami.
Zdroj: Kyle Mace/Youtube
Zdieľajte:

Fanúšikovia v Hershey určite neľutovali, že sa v sobotu vybrali na hokejový zápas AHL. Prítomní diváci videli sedem gólov, predstavili sa štyria brankári a rozhodcovia rozdali takmer 200 trestných minút. Zápas to bol ale ako všetky ostatné, až do záveru druhej tretiny, kedy sa celé stretnutie zmenilo na jeden veľký chaos.

Hokejový zápas medzi domácimi Hershey Bears a hosťujúcimi Bridgeport Sound Tigers sa rozhodcom vymkol z rúk päť minút do konca druhého dejstva. Vášne splanuli ešte viac, keď sa domáci útočník Brett Gallant pokúsil napadnúť hosťujúceho zakončovateľa Chrisa Browna pri ceste na trestnú lavicu. Zabránil mu v tom ale jeden z arbitrov. Čo sa nepodarilo Gallantovi, podarilo sa jeho spoluhráčovi Scottovi Mayfieldovi. Ten sa ku Brownovi dostal a bitka sa mohla začať.

Rozhodcovia rozdali takmer 200 trestných minút. Hostia sa do konca zápasu museli zaobísť bez Gallanta, Justina Courtnalla a brankára Kevina Poulina, ktorí dostali trest do konca zápasu za bitku. Scott Mayfield dostal takisto trest do konca zápasu za bitku a opustenie hráčskej lavice. Cam Ried si za hrubosť odsedel desať minút na trestnej lavici. Za domácich nedohrali Chris Brown, Connor Carrick, Kris Newbury, desať minút na trestnej lavici strávil Steve Oleksy. Trest do konca zápasu dostal aj Liam O´Brien.

Keď sa už veci vrátili do normálu a v hokeji sa mohlo pokračovať, porazili nakoniec domáci Hershey Bears hosťujúci tím Bridgeport Sound Tigers 4:3.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: www.thehockeynews.com

Diskusia

Podobné články