Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hudáček: Hráme za tento klub a pre divákov

KHL
Povedali po nešťastnej prehre Slovana Bratislava s Dinamom Riga 3:4 v stredajšom zápase KHL.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Petri Matikainen, tréner Slovana: "Dnes sa hral otvorený hokej. Som spokojný s predvedeným výkonom vzhľadom na náročnú situáciu, v akej sme sa ocitli. Niektorí hráči nastúpili napriek zraneniu, ďalší boli chorí, mali sme vôbec problém poskladať tri kompletné pätorky. Niektorí útočníci odohrali na ľade takmer 30 minút. Je to pre nás strašná situácia, s ktorou sme sa ako-tak vyrovnali. V závere počas hry 4 na 4 som postavil troch útočníkov a iba jedného obrancu, dúfal som, že zvrátime zápas vo svoj prospech, čo sa však nestalo. Naopak, inkasovali sme a opäť prehrali. Napriek tomu ďakujem chalanom za dnešný výkon."

Ladislav Nagy, útočník Slovana: "Veľká škoda toho záveru, zaslúžili sme si remízu. V závere počas hry 3 na 3 sme sa dostali s Murleym do prečíslenia dvaja na jedného, Matt tam volil strelu, no brankár mu ju krásne vytiahol lapačkou. Ak by sme vtedy dali gól, vyhrali by sme. Hneď na to sme však inkasovali po úplne náhodnom góle, keď si prihrávku stečoval náš obranca do vlastnej bránky. Nehrali sme zle, chalani bojovali, i keď ja som už mlel z posledného. Som veľmi vyčerpaný, musím si dať dva dni voľno a dať sa do poriadku. Ešte to nevzdávame, čakajú nás v závere sezóny dva ťažké zápasy, dúfam, že v nich niečo uhráme."

Libor Hudáček, autor druhého gólu Slovana: "Škoda, že forma prišla až v závere sezóny, mohla prísť skôr. Zle som si to načasoval... Je náročné skoncentrovať sa v tejto fáze sezóny, tréner nás však vie namotivovať. Každý hráč si vstúpi do vlastného svedomia, uvedomuje si, že hráme za tento klub a pre divákov. Tí nás dnes svojím neustálym povzbudzovaním veľmi milo prekvapili. Takže motivácia tam určite je, je to ťažké, ale dá sa to."

Andrej Šťastný, autor tretieho gólu Slovana: "Zostava je zliepaná, ja som tiež vôbec nemal hrať, v poslednej chvíli som sa však dostal do zostavy. Naša formácia dala dva góly, keby sme vyhrali, boli by tie pocity ešte lepšie. Chceme dohrať sezónu dôstojne. V ďalších dvoch zápasoch sa budeme snažiť hrať čo najlepšie. Je nás málo, ale musíme to dohrať so cťou."

Artis Abols, tréner Dinama: "Veľmi otvorený hokej, v ktorom bolo veľa prečíslení. Takýto zápas sa väčšinou viac páči hráčom a divákom, my tréneri to nemáme veľmi radi. Hralo sa v rýchlom tempe. Sme radi, že sme na konci skórovali a vyhrali."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články