Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Matt Murley očistený, Nagy s dodatočným trestom

KHL
ŠDK odpustila trest Murleymu, zo zápasu v Čerepovci ho pridelila Ladislavovi Nagyovi.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Športovo-disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy (ŠDK KHL) zrušila trest útočníkovi Slovana Bratislava Mattovi Murleymu, ktorého hlavní rozhodcovia nedeľňajšieho duelu "belasých" v Čerepovci (2:4) vylúčili na dve minúty plus do konca stretnutia za vhodenie fľaše na ľad. Zároveň rovnaký postih dodatočne vymerala Ladislavovi Nagyovi za nešportové správanie a urážky smerom k arbitrom. Informoval o tom web KHL.

Celá situácia sa odohrala v záverečnej minúte druhej tretiny. Predchádzal jej protiútok Slovana, z ktorého Tomáš Surový namieril len do hornej žŕdky domácej bránky, hoci opticky sa jeho zakončenie zdalo byť gólové. Hra sa následne prerušila až o dve minúty neskôr a hlavní rozhodcovia definitívne potvrdili, že puk nepreťal bránkovú čiaru, čo vyvolalo v tábore hostí veľkú nevôľu. Zo striedačky Slovana vyletela na ľad fľaška, za čo arbitri potrestali práve Murleyho.

Slovan prehral v Čerepovci šiestykrát v rade a do konca sezóny odohrá už len tri súboje. Doma nastúpi postupne proti Dinamu Riga, SKA Petrohrad a Jokeritu Helsinki. V súčasnosti mu patrí v tabuľke Západnej konferencie posledná 14. priečka a možnosť, že sa zo dna odlepí do konca ročníka, je už veľmi mizivá.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články