Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kuriózna situácia v NHL alebo ako sa zraniť počas reklamnej pauzy

V kanadsko-americkej profilige nie je núdza na kuriózne situácie. Svedkami jednej takej boli počas nedeľného stretnutia diváci vo Washingtone.
Zdroj:
Zdieľajte:

V aréne Verizon centre prebiehala 32. minúta súboja medzi Washingtonom Capitals a Philadelphiou Flyers. Prerušenie hry bolo využité na klasickú reklamnú prestávku, ktorá je v zámorí nazývaná TV timeout.

Steve Mason využil krátku pauzu na občerstvenie pri hráčskej lavici letcov. 26-ročný Kanaďan si následne nasadil späť na hlavu brankársku masku, v snahe nabudiť sa ešte buchol lapačkou o mantinel a vydal sa do svojho bránkoviska. Už po jednom pohybe však bolo evidentné, že Mason si privodil svalové zranenie, po ktorom ho musel vystriedať kolega Ray Emery.

Z ľadu museli do kabíny Masonovi pomôcť členovia realizačného tímu. Vyšetrenia stanovili dobu liečenia približne na obdobie 2-3 týždňov.

Philadelphia v bráne s Emerym, ktorý do duelu naskočil za stavu 0:1 v neprospech Flyers, už neinkasovala, jej hráči sa tri krát trafili do čierneho a Ovečkinov Washington tak obrali o všetky body.

Steve Mason sa takto zranil počas TV timeoutu

Zdieľajte:
Zdroj informácií: HokejovySvet.sk

Diskusia

Podobné články