Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Big Z ako realitný maklér?

Zdeno Chára dostal licenciu na predaj nehnuteľností.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenský hokejista Zdeno Chára už myslí na to, čo bude robiť po ukončení kariéry v zámorskej NHL. Súčasný kapitán Bostonu Bruins sa rozhodol, že by mohol byť realitným maklérom.

Ako informoval denník Boston Globe, 37-ročný Trenčan v januári úspešne zložil skúšky a dostal licenciu na predaj nehnuteľností v štáte Massachusetts. Chára si v októbri poranil koleno a namiesto vylihovania v posteli sa venoval štúdiu. Finálne preskúšanie absolvoval počas januárovej pauzy, počas ktorej sa v Columbuse uskutočnil exhibičný Zápas hviezd, a v rovnaký deň dostal aj licenciu.

"Rád si nechávam otvorené dvere k tomu, čo budem robiť v budúcnosti. Počas zranenia som mal množstvo voľného času, tak som sa rozhodol, že absolvujem školenie a potom aj skúšky. Verím tomu, že licencia sa mi bude hodiť," povedal Chára, ktorého kontrakt s Bruins vyprší po skončení sezóny 2017/18.

Boston Globe ďalej informuje, že slovenský kapitán "medveďov" je iný ako väčšina hráčov a to nielen preto, že meria 206 cm. Chára ovláda šesť cudzích jazykov, štúdiu popri hokeji sa venoval už v čase, keď hral za Ottawu Senators. Vtedy úspešne absolvoval kurz finančného plánovania.

"Počas cestovania na zápasy máme v autobusoch či lietadlách veľa času. Ja jednoducho nechcem stráviť celý ten čas hraním kariet, počítačových hier či pozeraním filmov," dodal Chára.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, youtube.com

Diskusia

Podobné články