Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Emotívne stretnutie, ktoré pripravila Tampa Bay Lightning chytá za srdce

Tampa Bay Lightning si pripravila emocionálne prekvapenie pre súrodencov s ich otcom ktorý sa vrátil z armády.
Zdroj: nhl.com
Zdieľajte:

Pre fanúšikov Lightning CJ a Katelyn Mckeenovcov počas prvej prestávky medzi tretinami štvrtkového duelu proti Detroitu Red Wings nastala zvláštna udalosť. Spočiatku si súrodenci mysleli, že boli náhodne vybraní pre prestávkovú súťaž s názvom „Nemožný gól“, ktorá sa v Amalie aréne koná pravidelne. Namiesto súťaže však boli poriadne šokovaní.

Uvádzač súťaže Greg Wolf porušil pravidlá hry, rotmajster (armádna hodnosť, pozn. redaktora) Christopher Aaron McKeen, v súčasnej dobe v službe v Južnej Kórei, vkročil na ľadovú plochu. Wolf požiadal CJ a Katelyn, aby sa obrátili, čo mala byť súčasť hry. V tom momente Katelyn uvidela svojho otca a padla na kolená. Obaja súrodenci, CJ a Katelyn bežali k svojmu otcovi, čím vytvorili jeden z najúžasnejších okamihov v prebiehajúcej hokejovej sezóne.

Rotmajster McKeen slúžil v armáde 20 rokov a ako hovorila Katelyn, ona ani jej brat ho vôbec nečakali, pretože sa nemal vrátil domov ešte niekoľko dní.

Gesto uznania bezpochyby patrí aj Tampe Bay Lightning za umožnenie tohto krásneho momentu, ktorý zahreje na duši a za srdečné privítanie Aaron McKeena doma. Pre umocnenie večera mohla rodina McKeenovcov sledovať ako ich „blesky“ z rodného mesta porazili Detroit Red Wings 5:1.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: thehockeynews.com

Diskusia

Podobné články