window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan to opäť nezvládol

KHL
Zverenci trénera Pokoviča v Bratislave triumfovali nad domácim Slovanom Bratislava.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovan mal zlý vstup do zápasu a brankár Godla, ktorý si pripísal druhý štart v KHL v rade, kapituloval už v 3. minúte, keď mu prepadol puk po strele Razvadovského. Krátko na to išiel na trestnú Šťastný a domáci sa museli brániť aj ďalej. V 4. minúte sa v skrumáži nepodarilo pretlačiť puk za brankára Lingletovi.,,Belasí" si vytvorili tlak až po šiestich minútach, keď si zahrali prvú presilovku. Šancu Nagya však Taylor zmaril. V 12. minúte mohol vyrovnať Netík, ale ani jeho strela príklepom si nenašla cestu za gólmana hostí. Potom prišla Mihálikova chyba a dobrý zákrok Godlu proti blafáku Kulakova. V 15. minúte však opäť kapituloval, po peknej akcii druhého útoku hostí, na ktorej konci bol Ellison. Potom nastrelil Szczechura žŕdku. Slovan však nezložil zbrane a do konca tretiny dokázal vyrovnať. Najprv sa v 17. minúte presadil po Nagyovej strele Hudáček, ktorý zužitkoval presilovku, a 13 sekúnd pred koncom upravil na 2:2 pri ďalšej početnej výhode Jeglič.

V úvode druhej časti si mužstvá vyskúšali hru štyroch na štyroch. Päť sekúnd pred jej koncom prihral Bailen sprava na ľavý kruh Szczechurovi a ten z prvej poslal Dinamo opäť do vedenia. Ďalšie minúty príliš veľa šancí nepriniesli, hralo sa najmä v strednom pásme a popri mantineloch. Slovan si vytvoril len málo príležitostí, viac z hry mali jeho súperi. V 34. minúte hralo Dinamo presilovku, Cheechoo prihral na modrú Ellisonovi a jeho delovka skončila v Godlovej sieti. Aj ,,belasí" využili v závere tretiny početnú výhodu, už tretiu v zápase, keď sa v 36. minúte presadil Nagy.

Gólové hody pokračovali aj v treťom dejstve. Hostia išli opäť do dvojgólového vedenia zásluhou Krajičeka. Neskôr znížil z dorážky Tičar, no v 48. vyhrávali hokejisti Dinama už 6:4. Stepanov si nakorčuľoval do pásma a strelou z pravého kruhu prekonal Godlu. ,,Belasí" sa v záverečných minútach snažil ešte zdramatizovať stretnutie, no už sa mu nepodarilo dotiahnuť dvojgólové manko a tak si pripísal na konto už štvrtú prehru v rade.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články