Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Miklík si pripísal asistenciu, jeho Amur aj napriek tomu prehral

KHL
Na programe dnešného dňa boli celkovo dva zápasy. V prvom sa proti sebe postavil Amur Chabarovsk a Admiral Vladivostok, v druhom si zmerala sily Astana proti Ufe.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Góly: 20. Ugarov (Kuzmin), 28. Lisin (Zubov), 44. Tarasov (Shafigulin,Miklik), 60. Orlov (Akhmetov,Krysanov), 63. Belyakov (Ushenin,Ushenin)

V prvom pondelňajšom zápase medzinárodnej KHL prehrali hokejisti Amuru Chabarovsk na domácom ľade s Admiralom Vladivostok 2:3 po predĺžení. Domácim na výhru nestačila ani asistencia slovenského útočníka Michela Miklíka. Jeho a Shafigulinovu útočnú akciu ukončil v 44. minúte presným zásahom Dmitry Tarasov. O rozhodujúci gól vstrelený počas predĺženia sa postarali dvojčatá Usheninovci, ich snahu pretavil do gólovej radosti Fyodor Belyakov.

Barys Astana - Salavat Julajev Ufa 3:2 (0:0, 1:0, 2:2)

Góly: 34. Starchenko, 41. Dallman (Bochenski), 52. Skachkov, 57. Slepyshev (Hartikainen,Kutuzov), 59. Antropov

Amur Chabarovsk - Admiral Vladivostok 2:3pp (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1)

V poradí druhý a zároveň posledný zápas dnešného januárového dňa medzi hokejistami Astany a Ufy spoznal svojho víťaza v riadnom hracom čase. Domáci celok triumfoval len s veľkým šťastím, vyhral totiž o najtesnejší, jednogólový rozdiel. Najdôležitejším gólom stretnutia bol pravdepodobne ten úvodný, o ktorý sa postaral Roman Starchenko. Hráči Ufy sa na domácich počas zápasu dotiahli, no na výhru to nestačilo.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR,hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články