Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovensko vo vážnych problémoch

V tíme šarapatí viróza, proti Švédom bez Hrivíka, Marcinka i Haščáka
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Výpravu slovenskej hokejovej reprezentácie na MS v Minsku zasiahla chrípková viróza. K dlhodobejšie chorému Marekovi Hrivíkovi sa pridali aj ďalší útočníci Tomáš Marcinko a Marcel Haščák, ktorí nemohli pre zvýšenú teplotu a bolesti hrdla absolvovať ani piatkové predpoludňajšie rozkorčuľovanie pred večerným zápasom so Švédskom (19.45 SELČ). Iba individuálne sa pripravoval obranca Ivan Švarný.

Maródi ležia na hoteli v posteli, pričom niektorých kvária až vyše 38-stupňové horúčky. Hrivík, Marcinko a Haščák s určitosťou nezasiahnu do duelu s "tromi korunkami, o štarte Švarného sa rozhodne na predzápasovej rozcvičke. "Je to pre nás veľká strata. Nedáme dokopy ani dvanásť útočníkov, takže budeme musieť v priebehu celého zápasu improvizovať," uviedol po rozkorčuľovaní tréner SR Vladimír Vůjtek. "Rozpadla sa nám tretia formácia, ktorá hrala veľmi dobre proti Nórsku, Hrivík si takisto odohral svoje v prvom útoku. Do bránky pôjde opäť Ján Laco," informoval kouč.

Realizačný tím v piatok uzavrel šampionátovú súpisku, keď dopísal na ňu meno obrancu Vladimíra Mihálika.

Predpokladaná zostava SR v zápase so Švédskom (19.45 SELČ):

Slovensko: Laco - Sloboda, Ďaloga, Valach, Švarný, Brejčák, Marinčin, Čerešňák, Mihálik - Šatan, Viedenský, Nagy - Tatar, Mikúš, Miklík - Pánik, Tybor - Skokan, Šťastný, Réway

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články