Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Mladé Slovenky nezvládli záver zápasu

Slovenské hokejové reprezentantky do 18 rokov si na MS tejto vekovej kategórie vo francúzskom meste Vaujany zapísali už tretiu prehru v rade. Rovesníčkam z Nórska uchmatli aspoň bod, keď im vo štvrtkovom nervy drásajúcom súboji podľahli 4:5 po samostatných nájazdoch.
Zdroj: hokejovysvet.sk / archívna foto
Zdieľajte:

Zverenky trénera Jána Valúcha mali súperky na lopate a delilo ich pár sekúnd od vytúženého víťazstva, keď v samom závere viedli po góle Andrey Kollovej 4:3. Nórky však odvolali brankárku a v power play so šiestimi korčuliarkami vyrovnali, keď sa v čase 59:28 presadila Henriette Behnová a poslala duel do predĺženia. V predĺžení sa o víťazovi nerozhodlo a tak prišli na rad samostatné nájazdy, v ktorých bola jedinou úspešnou strelkyňou Anniken Olafsenová.

Po štyroch stretnutiach tak majú Slovenky na konte štyri body za výhru nad Nemkami (7:3) a bod v dueli s Nórkami. V tabuľke im patrí štvrtá priečka a tak sa v sobotu v záverečnom zápase stretnú s Rakúskom.

MS hráčok do 18 rokov - I. divízia:

Nórsko - SLOVENSKO 5:4 pp a sn (1:1, 2:2, 1:1 - 0:0, 1:0)

Góly: 20. Fischerová, 25. Olafsenová, 34. Sirumová, 60. Behnová, rozh. samost. nájazd Olafsenová - 16. Čurmová, 23. Fedoročková, 40. Klimášová, 50. Kollová

zostávajúci program SR:

sobota 10. januára o 15.30: Slovensko - Rakúsko

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články