Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Česi zrušili tréning, majú črevné problémy

Hokejisti Česka musia na MS v Minsku bojovať nielen so súpermi, ale aj s nepríjemnými črevnými problémami. Ťažkosti sa nevyhli ani trénerovi Vladimírovi Růžičkovi, ktorý radšej zrušil štvrtkový tréning.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Už v stredajšom zápase proti Taliansku chýbal pre chrípku útočník Vladimír Sobotka a napriek črevným problémom nastúpilo viacero hráčov, vrátane útočníka Hertla či obrancu Ševca. "Asi polovica tímu má hnačky. Nemá to však dlhé trvanie, za dva alebo tri dni to rýchlo prejde," povedal pre hokej.cz lekár českej výpravy MUDr. Tomáš Vyskočil. Podľa neho nie je dôvodom problémov strava v hoteli, ale skôr vírus. "V hoteli s nami bývajú aj ďalšie výpravy a nikto také problémy nemá," dodal Vyskočil.

Okrem českého tímu je v hoteli Renaissance ubytovaných ďalších päť výprav vrátane slovenskej. Črevné problémy mal okrem hráčov aj tréner Vladimír Růžička. "O mňa nejde, dôležití sú hráči," poznamenal český kouč. Jeho zverenci majú vo štvrtok zápasové voľno a ďalší duel odohrajú v piatok o 15.45 proti Dánsku. Česi sa zo zdravotných dôvodov rozhodli zrušiť tréning a tak vo štvrtok trénovali len náhradní útočníci Gulaš, Růžička, Kašpar, Vondrka, obranca Lukáš Kovář a brankár Pavel Francouz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články