Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Zápase hviezd sa možno predstaví až päť Slovákov

Koncom januára sa uskutoční zápas hviezd v NHL, koľko Slovákov sa tam nakoniec predstaví nie je ešte známe, no šancu majú viacerí.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Piati slovenskí hokejisti majú reálnu šancu zúčastniť sa na Zápase hviezd zámorskej NHL. Jubilejný 60. ročník tradičnej exhibície sa uskutoční po dvojročnej prestávke 25. januára 2015 v Columbuse.

p eľkú šancu stať sa prvým slovenským brankárom na All-Star Game má Jaroslav Halák. Gólman New Yorku Islanders dostal po piatich týždňoch ankety 364.917 hlasov a v poradí predstihol Marca-Andreho Fleuryho z Pittsburghu. Rebríčku brankárov zatiaľ kraľuje Corey Crawford z Chicaga (714.471).

Slovenský kapitán Bostonu Zdeno Chára je zatiaľ medzi obrancami na piatom mieste, na exhibícii by ho rado videlo 386.955 fanúšikov. Chicagskí fanúšikovia pretlačili na vrchol hlasovania dvojicu zadákov "čiernych jastrabov" Duncana Keitha (790.922) a Brenta Seabrooka (641.736). V prvej tridsiatke obrancov figurujú aj Ľubomír Višňovský (22. miesto) a Andrej Sekera (28.).

Medzi útočníkmi sa najväčšej fanúšikovskej priazni naďalej teší Zemgus Girgensons. Lotyšský útočník Buffala zásluhou masívnej podpory krajanov z pobaltskej krajiny obdržal už takmer 1.300.000 hlasov, čo je dvakrát viac, ako napríklad kapitán Pittsburghu Sidney Crosby. Marián Hossa sa s 380.007 hlasmi posunul na siedme miesto, Marián Gáborík je dvanásty a Tomáš Tatar figuruje už na 14. priečke.

Za päť týždňov hlasovalo v internetovej ankete už viac ako 25 miliónov fanúšikov. Hlasovanie sa skončí 18. januára.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články