Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: VIDEO Zápas na Floride poznačila nervozita. Do pästnej výmeny sa dostali dve hviezdy

NEW YORK - Hokejisti Floridy vyrovnali stav série 2. kola play off NHL s Bostonom na 1:1. V druhom dueli semifinále Východnej konferencie vyhrali doma presvedčivo 6:1, keď sa dvoma gólmi a dvoma asistenciami blysol Aleksander Barkov. V nervozitou poznačenej tretej tretine rozdali arbitri až 146 trestných minút.
Šarvátka medzi Floridou a Bostonom.
Šarvátka medzi Floridou a Bostonom. Zdroj: TASR/AP - Wilfredo Lee
Zdieľajte:

Charlie Coyle síce poslal Boston v prvej tretine do vedenia, no v druhej domáci odpovedali tromi gólmi a rovnaký počet pridali aj v záverečnej časti hry. Okrem Barkova bol štvorbodový aj Sam Reinhart (0+4), Brandon Montour si pripísal gól a dve asistencie. Brankár Sergej Bobrovskij mal 14 úspešných zákrokov. Boston prehral s Floridou až v šiestom vzájomnom stretnutí v tejto sezóne. Po štvrtom inkasovanom góle Jeremyho Swaymana nahradil v bránke hostí Linus Ullmark.

Prečítajte si aj

Prezident SZĽH Miroslav Šatan.MS 2024: Slováci prekvapujúco bez Róberta Lantošiho. Šatan objasnil, prečo ho nezobrali

Záverečnú desaťminútovku poznačilo množstvo šarvátok, nervozita vyústila aj do bitky medzi hviezdami tímov Matthewom Tkachukom a Davidom Pastrňákom. Obaja dostali okrem päťminútových aj 10-minútové osobné tresty a na ľad sa tak už nevrátili. Tretí zápas série je na programe v noci na sobotu v Bostone.

Prečítajte si aj

Švédsky obranca Erik Karlsson.MS 2024: Pozornosť púta obrana aj útok. Severského giganta doplnili hráči z NHL, už ich je 18

2. kolo play off NHL

Semifinále Východnej konferencie - 2. zápas:

Florida - Boston 6:1

/stav série: 1:1/

Prečítajte si aj

Lotyš Kaspars Daugavinš.Pri Laborci rozbehli tvorbu súpisky vo veľkom štýle
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články