Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tréner Antonín Stavjaňa vysvetľuje, prečo sa rozhodol odísť z Nitry

NITRA - Český hokejový tréner Antonín Stavjaňa skončil v HK Nitra a rozhodol sa prijať ponuku z najvyššej českej súťaže. V novej sezóne bude jeden z dvojice kormidelníkov Sparty Praha spolu s Pavlom Grossom. Nitru doviedol v ročníku 2023/2024 k druhému triumfu v slovenskej extralige, rovnaký úspech sa mu podaril aj v roku 2016.
Český tréner Antonín Stavjaňa.
Český tréner Antonín Stavjaňa. Zdroj: TASR - Henrich Mišovič
Zdieľajte:

Krátko po úspešnom nitrianskom ťažení vo finále play off priznal Stavjaňa záujem zo Sparty Praha.

Prečítajte si aj

Obranca Erik Černák.MS 2024: Parádna správa! K slovenskej reprezentácii sa môže pridať ďalšia kvalitná posila

"Uplynulé sezóny som strávil na Slovensku, štyri v Nitre. Skrátka som strávil dlhý čas na jednom mieste a potreboval som zmenu. Sparta je určite skvelá hokejová adresa, na angažmán sa veľmi teším. Moje dve deti žijú v Prahe. To je pre mňa príjemný bonus," uviedol pre klubový web Sparty.

Prečítajte si aj

Slovenskí hokejisti a tréner Ramsay.MS 2024: Craig Ramsay vyradil piatich hokejistov. Z Nitry povolal čerstvého šampióna

Prezradil aj to, čo ho presvedčilo prijať ponuku: "S Pavlom Grossom som sa už stretol. Je to naozaj príjemný človek, veľký profesionál. Práve to ma oslovilo. Mám z neho dobrý pocit a chcem sa stať súčasťou tejto organizácie. Prichádza nová etapa môjho života a pracovná výzva. Na to sa človek vždy teší."

Prečítajte si aj

Slovenský hokejista Martin Pospíšil.MS 2024: Nemám rodinu ani manželku, a tak môžem reprezentovať, vyhlásil možný líder Slovákov
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články