Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Subban ako špeciálne Vianočné prekvapenie pre deti

Ak pre Vás nie je P.K. Subban práve obľúbeným hráčom v NHL, tak možno po prečítaní tohto článku a vzhliadnutí videa zmeníte názor.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V rámci špeciálnej prázdninovej akcie pre deti sa Subban nechal zamaskovať a preobliekol sa za postaršieho ochrankára, ktorého pomenoval Karl. Školským autobusom vyzdvihol skupinu detí a odviezol ich do tréningovej haly tímu Montreal Canadiens.

V šatni čakali na deti darčeky v podobe kompletnej hokejovej výstroje, vrátane dresu s číslom 76, ktoré Subban oblieka. Keď sa deti poobliekali a vykorčuľovali na ľad, prišlo jedno veľké prekvapenie – Subban zo seba strhol maskovanie a z ochrankára Karla sa stal jeden z hrdinov Canadiens.

Pre deti to bol veľký zážitok, stráviť deň s profesionálnym hokejistom a zatrénovať si spolu. Vybrať si jeden moment, ktorý bol výnimočnejší, ako tie iné, je ťažké. Video, z plánu realizácie, je fantastickou pripomienkou toho, aké dôležité je pre hráča vrátiť sa do takejto spoločnosti. Pohľad na tvárach každého z týchto detí je k nezaplateniu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: HokejovySvet.sk, thehockeynews.com

Diskusia

Podobné články