Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Veľký talent českého hokeja sa vyradil z juniorských majstrovstiev sveta

Česko sa na blížiacom svetovom šampionáte juniorov predstaví bez svojej veľkej hviezdy Václava Karabáčka, ktorý bol z tímu vyradený z disciplinárnych dôvodov.
Zdroj:
Zdieľajte:

Ešte len 18- ročný krídelník, ktorého si v druhom kole tohtoročného draftu vybralo Bufallo Sabers, vypadol z konečnej nominácie kormidelníka Miroslava Přerosta zo vskutku zaujímavého dôvodu.

Hokejista pôsobiaci druhým rokom v quebeckej juniorke, kde hráva za tím Gatineau Olympiques, totiž neprišiel na tímový videomíting, pričom svoju neúčasť odôvodnil tým, že zaspal.

Realizačný tím nášho západného suseda však pre Karabáčkovú nedisciplinovanosť nemal pochopenie a potrestal ho nezaradením do konečnej nominácie na svetový šampionát, ktorý už klope na dvere a v kolíske hokejka sa začína o niekoľko dní.

"V mužstve som mal zostať, vôbec ma nemali vyradiť. Je to len moja chyba, za ktorú si môžem sám. Som na seba nahnevaný," uviedol na margo celej situácie bývalý klubový spoluhráč Martina Réwaya, spoločne s ktorým mal Václav Karabáček patriť medzi najväčšie útočné esa celého turnaja.

Informáciu priniesol český web idnes.cz

Zdieľajte:
Zdroje informácií: idnes.cz, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články