Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Popredný tím Tipos extraligy príde po sezóne o trénera. Jeho kroky povedú za hranice

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejový tréner Vlastimil Wojnar bude v novej sezóne pôsobiť na striedačke Vítkovíc. Štyridsaťšesťročný Čech v súčasnosti vedie Spišskú Novú Ves v slovenskej Tipos extralige.
Tréner Spišskej Novej Vsi Vlastimil Wojnar.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Prestup do Vítkovíc sa začal realizovať po úvodnej reprezentačnej prestávke. Vítkovice mali ťažkosti a vtedy ma oslovili. Ja som ich odmietol, keďže sme boli prví v tabuľke a nechcel som odchádzať od rozrobenej práce. Bolo by to nefér voči všetkým," uviedol Wojnar pre JOJ Šport.

Prečítajte si aj

Kassian opúšťa Spartu.Mal byť veľkou posilou, ale končí predčasne. Veľké kanadské meno sa vracia domov

Pre definitívny odchod do českého klubu sa rozhodol po novom roku. "Na začiatku roka ma Vítkovice oslovili opäť a tentoraz som sa rozhodol ponuku prijať. Už len z toho dôvodu, že bývam blízko. Pre mňa to bude návrat po troch rokoch a celkom sa už teším," dodal tréner.

Pozrite si aj

Šarvátka Zubáka a Djakova.VIDEO Poď, poď, vyzýval Belluš hráča Žiaru, ktorý na jeho úder do hlavy nereagoval. Na lavičke ho čakal Bokroš

Wojnar, okrem dvojročného angažmánu v slovenskej extralige, pôsobil aj dve sezóny v chorvátskom Záhrebe. Tamojšiu reprezentáciu viedol počas olympijskej kvalifikácie v sezóne 2019/2020.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články