window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Veľká rana pre defenzívu Slovana

KHL
Slovanu na dlhšiu dobu vypadol skúsený obranca Ivan Baranka.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Jediný slovenský zástupca v KHL hlási obrovské problémy v defenzíve. Pre zranenie stále nie je k dispozícii robustný Vladimír Mihálik, Jonathan Sigalet už prestúpil do Švédska a najčerstvejší prírastok belasej obrany, ktorým sa stala bývalá trojka draftu Cam Barker, ešte na prvý súboj po reprezentačnej prestávke nastúpiť nemohol a premiéru v drese s orlom na prsiach si odbije až v štedrovečernom zápase.

Keď z avizovanej zostavy na stretnutie s Ladou vypadol pre chorobu i Ján Brejčák, musel Matikainen poslať do boja len päticu zadákov, medzi ktorými sa nachádzal aj mladučký Patrik Luža.

Počas samotného zápasu navyše Ivan Baranka dostal tvrdú ranu pukom do ruky, ľad opustil s bolestivou grimasou a do zvyšného priebehu duelu sa už nezapojil. Trénerskému triumvirátu Slovana tak k dispozícii ostali len štyria zadáci, ktorých museli doplniť útočníkom Tomášom Surovým.

Vyšetrenie zasiahnutej ruky ukázalo zlomeninu, ktorú síce nebude nutné operovať, no podľa predbežných odhadov bude Baranka pauzovať v rozmedzí 6-8 týždňov. Informáciu prinieslo FB konto HC Slovana Bratislava.

Je celkom zrejmé, že Slovanisti potrebujú získať ešte jedného beka. Manažment bratislavského celku sa však bude musieť poponáhľať, pretože prestupové obdobie v nadnárodnej súťaži končí už 25. decembra, na prvý sviatok vianočný.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články