Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Senzačný triumf SR 18! Slováci zvíťazili za tri body pred plnou arénou, rozhodol Šatan junior

TRNAVA - Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov vybojovali svoje prvé trojbodové víťazstvo v prebiehajúcej sezóne Tipos SHL. V utorkovom vloženom zápase zdolali v Trnave domáci tím HK Gladiators 4:2. Dvoma gólmi a asistenciou prispel k triumfu Michal Liščinský.
Tréner Martin Dendis.
Tréner Martin Dendis. Zdroj: Tomáš Cicoň
Zdieľajte:

Slovenská "osemnástka" dosiahla druhé víťazstvo v sezóne, no prvé v riadnom hracom čase. Na začiatku februára vyhrala nad Modrými krídlami Slovan 2:1 po samostatných nájazdoch.

Prečítajte si aj

Phil Pietroniro sleduje Lacku.Platí to isté ako pri Čederlem. Je to poctivý pracant, uviedol Kováčik. Nitra podpísala útočníka na dva roky

HK Gladiators Trnava - JOJ ŠPORT Slovensko 18 2:4 (1:0, 0:1, 1:3)

Góly: 3. Ejem (Haščič, Barcík), 47. Galimov - 21. Liščinský (Húževka, Semančík), 41. Semančík (Prokopovič, Liščinský), 43. Liščinský (Šatan, Semančík), 58. Šatan (Prokopovič). Rozhodovali: Valachovič, Bachúrik - Šramaty, Haringa, vylúčenia: 2:2 na 2 min, presilovky: 0:0, oslabenia: 1:0, 2820 divákov.

Trnava: M. Nagy – Škultéty, Kocúr, Ejem, Marko, Korím, Dúžek, Danko – Galimov, Holovič, Jurák – Antonov, Kupka, Miklík – M. Kohút, Haščič, A. Barcík – Piskarev, Moncman, Czuczor.

Prečítajte si aj

Hokejisti Považskej Bystrice.Nastúpili, vyhrali a získali tri body. Prvoligista však kruto zaplatil za školácku chybu vedenia

Tréner: Martin Baran.

Slovensko U18: Kliment – Beluško, Húževka, Kupec, Fabuš, Ličko, Šlank, Šimon – Lašš, Prokopovič, Liščinský – Semančík, Šatan, Kišš – Krchňavý, T. Faith, I. Greš – Hazala, Frankovič.

Tréner: Martin Dendis.

Prečítajte si aj

Vincenta Lukáča aj jeho bratov Imricha s Jozefom uvedú do Siene slávy HC Košice.Sieň slávy HC Košice sa rozrastie o nových členov: Najstarší z legendárneho útoku je už v nebi
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články