Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zlý pohyb a darovaný prvý gól ako príčiny prehry. Kmeč naopak svojich hráčov pochválil

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava zastavili sériu štyroch prehier v najvyššej súťaži a pod vedením Petra Oremusa dosiahli prvý triumf. V utorkovom 29. kole Tipos extraligy zvíťazili nad Novými Zámkami 2:0 a doma dosiahli na nulu po 275 dňoch. Slovan sa mohol oprieť o výborný výkon brankára Denisa Godlu, ktorý prispel k víťazstvu 27 úspešnými zákrokmi.
Šišovský sa tlačí pred Godlu.
Zdroj: TASR - Dano Veselovský
Zdieľajte:

Zámčania sa za stavu 0:2 mohli vrátiť do zápasu, ale nevyužili presilovku piatich proti trom. "Začali sme zle, nemali sme pohyb, Slovan bol lepší. Darovali sme im prvý gól. V druhej tretine sme to neboli my, nevyužili sme 5 na 3, až v tretej tretine sme hrali to, čo sme potrebovali. Ale bez gólu sa nedá vyhrať. Slovan bol lepší a hladnejší po víťazstve," zhodnotil duel asistent trénera hostí Ľubomír Hurtaj.

Prečítajte si aj

Allard oslavuje gól na MSJ proti FIN.MS U20 2024: Kanada začala úspešne, Fíni kládli dlho odpor

Prečítajte si aj

Findlay v šanci proti Zámkom.TEL: Slovan vyhral na nulu, dráma pod Tatrami v Poprade v prospech Bystrice

Prečítajte si aj

Melicherčík čelí košickej strele.TEL: Úspech Zvolena, skvelé Michalovce a famózny vyrovnaný zápas na Spiši

Bratislavčanom by podľa asistenta trénera Andreja Kmeča malo toto víťazstvo pomôcť odraziť sa od spodných poschodí tabuľky. Slovan je stále na predposlednom mieste s 35 bodmi, na svojho utorkového súpera stráca bod: "Pre nás je to dôležité víťazstvo, mohli sme sa oprieť o výkon Denisa. Od prvej tretiny sme boli aktívni, mali sme jednoznačnú chuť zvíťaziť. Podali sme tímový výkon, zblokovali sme veľa striel. Prežili sme dvojnásobné oslabenie, ale k tomu sme potrebovali aj šťastie."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články