Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nedal si opäť povedať? Problémový extraligový brankár okamžite stratil prácu

HRADEC KRÁLOVÉ - Český hokejový brankár Patrik Bartošák skončil v kádri extraligového klubu Mountfield HK. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Ilustračný obrázok puku.
Ilustračný obrázok puku. Zdroj: freepik.com/vectorpocket
Zdieľajte:

Bartošák posilnil Hradec Králové pred aktuálnou sezónou. Patril medzi najlepších brankárov extraligy. Udalosti z ostatných dní sa však postarali o to, že 30-ročný brankár bol najskôr vyradený z kádra A-mužstva a následne došlo k rozviazaniu zmluvy. Prvotné informácie hovorili o tom, že Bartošák bol účastníkom dopravnej nehody s účasťou polície. Tieto informácie boli preverené, no nepravdivé. Rodák z Kopřivníc vynechal tréning 24. novembra a keďže svoju neúčasť neospravedlnil, respektíve nevysvetlil, klub konal, ktorý zobral ako hrubé porušenie zmluvných povinností zo strany hráča.

Prečítajte si aj

Lotyšský útočník Vitalijs Pavlovs posilnil škótsky klub Fife Flyers.Prepustený Humenčan začal opäť hrať. Na netradičnú adresu ho prilákal starý kontakt

"Napriek tomu, že Patrik patril medzi najlepších gólmanov extraligy, tieto prehrešky a s nimi spojené následné špekulácie, hoci nie všetky sa ukázali ako pravdivé, vrhajú, bohužiaľ, zlé svetlo na klub. Preto sme sa dohodli na predčasnom ukončení kontraktu. Patrikovi prajeme veľa šťastia do budúcna," uviedol generálny manažér klubu Aleš Kmoníček. Patrik Bartošák mal v minulosti problémy s alkoholom, pre ktoré bol vyradený z tímu HC Oceláři Třinec.

Prečítajte si aj

Roberts Mamčics zbytočne a škaredo fauloval obrancu Nitry Gajdoša.VIDEO Škaredý faul v Nitre poznačil derby. Bitkár Corgoňov sa nedostal k vinníkovi
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články