Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Tatar sa nezmestil do zostavy Colorada, Lavíny aj bez neho uspeli

NEW YORK - Hokejisti Colorada zvíťazili v noci na štvrtok v zámorskej NHL nad St. Louis 4:1 a zastavili sériu dvoch prehier. Slovenský útočník Tomáš Tatar sa nezmestil na súpisku "lavín".
Tomáš Tatar v drese tímu Európy.
Zdroj: TASR/AP - Frank Gunn
Zdieľajte:

Tatar bol zdravý náhradník, v základnej zostave sa neobjavil po prvý raz v sezóne. Predtým v ôsmich zápasoch zaznamenal štyri asistencie. Proti St. Louis potiahli Colorado Nathan McKinnom a Cale Makar, obaja zaznamenali dve asistencie, Miko Rantanen dal gól a raz asistoval.

Prečítajte si aj

Českí hokejisti sa radujú.FOTO Česká reprezentácia má nové dresy. Zväz oznámil aj asistenta trénera

Nehral ani ďalší slovenský útočník Adam Ružička, ktorý sa zotavuje zo zranenia. Jeho tím Calgary Flames prehral doma s Dallasom 3:4 a utrpel už šiestu prehru po sebe. Brankár "hviezd" Jake Oettinger mal 43 úspešných zákrokov.

Prečítajte si aj

Striedačka Humenného, vľavo v pozadí tréner Andrej Parfenov.Frustrácia sa stupňuje. Je to veľmi ťažké, znie z Humenného. Nováčik však naďalej myslí pozitívne

Buffalo uspelo na ľade Philadelphie 5:2 a Anaheim zdolal Arizonu 4:3 po predĺžení. V drese domácich zažiaril druhým hetrikom v kariére Troy Terry.

Prečítajte si aj

Paul Stastny počas MS v hokeji v roku 2013.Po tichu som prišiel a po tichu aj končím: Syn slovenskej legendy sa rozlúčil s hokejom

NHL-výsledky:
Philadelphia - Buffalo 2:5

Calgary - Dallas 3:4

Colorado - St. Louis 4:1

Anaheim - Arizona 4:3 pp

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články