Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Najväčšia hokejová tipovačka o veľké ceny!

Zaujímate sa o hokej, baví vás tipovanie a chcete vyhrať tikety na stávkovanie? Nečakajte a navštívte portál tipermesiaca.sk - najväčšie tipovačky, aké tu kedy boli! Každý mesiac súťažíme celkovo o tikety v hodnote 265 EUR v troch tipovačkách rozdelených podľa športov. Okrem tipovačky Hokejový tipér mesiaca sú na webe tiež súťaže Futbalový a Tenisový tipér mesiaca. Môžete sa však zaregistrovať do všetkých troch súťaží zadarmo. Zápasy sa tipujú tak, ako v klasickej stávkovej kancelárií.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Každý mesiac vzíde z týchto troch tipovačiek až 12 výhercov. Zábava, zúžitkovanie športových znalostí a adrenalín. To všetko predstavujú tipovačky Tipér mesiaca! Po zaregistrovaní sa do jednej zo súťaží dostanete automaticky 2 tisíc bodov, s ktorými môžete ľubovoľne narábať. Uzatvárate single stávky, na ktoré je možno vsadiť 20, 40, 60, 80 až 100 bodov a samozrejme podľa kurzu stávky (na výber je 1X2) už získate potencionálny počet bodov. Ak je stávka zlá, tak body, ktoré ste na stávku vsadili vám odrátame. Teda všetko funguje ako v bežnej stávkovej kancelárií.

Každý mesiac 4 najlepší z každej súťaže získajú šťavnaté tikety na reálne stávkovanie v najlepších stávkových kanceláriách, kde profesionálny prístup k hráčovi, obrovská kurzová ponuka a výhodné vstupné bonusy sú samozrejmosťou.

Do tipovačiek pridávame zápasy, ktoré patria medzi najlepšie a najobľúbenejšie. Napríklad pri Hokejovom tipérovi mesiaca sú pridávané zápasy z NHL, KHL a Tipsport extraligy. Avšak ak sa hrajú veľké turnaje, venujeme im aj patričnú pozornosť. Hokejové zápasy zo ZOH, alebo MS určite nikdy nebudú chýbať v našej ponuke. Pri futbalovej tipovačke nechýbajú zápasy z najkvalitnejších líg sveta. Primera División, anglická Premier League, nemecká najvyššia futbalová liga Bundesliga. Veľký priestor dávame aj Neapolu, teda Serie A musí byť. Na tipermesiaca.sk sa pre zápasy, kde hrajú naši rodáci vždy nájde miesto. Neváhajte a zabávajte sa tipovaním zápasov ako sa patrí!

Zdieľajte:
Autor: admin
Zdroj informácií: tipermesiaca.sk

Diskusia

Podobné články