Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ovechkin splnil želanie 8-ročnému dievčatku

Alexander Ovechkin je muž s veľkým srdcom, dokazuje to aj jeho gesto splniť sen chorému dievčaťu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Rovnako ako mnoho detí, tak aj 8-ročná Lauren Santora miluje Washington Capitals a predovšetkým kapitána Alexandra Ovechkina. Bohužiaľ, mála Lauren musela stráviť väčšinu svojho života v nemocnici, odkiaľ sledovala svojho milovaného a obľúbeného hráča.

Lauren má diabetes typu 1, vysiľujúca choroba, ktorá ju donútila k hospitalizácii v nemocnici už niekoľkokrát vo svojom doterajšom živote. V rámci „Kids Wish Network“, splnil Ovechkin Santore jej želanie - stretnúť sa so svojím hrdinom. V rámci stretnutia spolu absolvovali piatkový tréning. Ovechkin a Lauren si okrem iného vyskúšali aj situáciu dvaja na nikoho. V bráne stála tímová jednotka Braden Holtby.

Video ako Lauren vsietila gól po prihrávke od Alexa Ovechkina

Ešte pred tréningom sa Lauren stretla s Ovechkinon na raňajkách, ktoré trávili spoločne.

Nielen, že ju Alexander zobral na raňajky a na tréning, ale pred sobotným zápasom proti Tampe Bay Lightning si obzrie šatňu domácich a rozcvičku bude sledovať priamo zo striedačky Capitals. Taktiež bude celé sobotné stretnutie sledovať spolu s jej rodinou zo špeciálnej lóže Alexa Ovechkina, s názvom "Ovi-ho bláznivá osmička."

Počas prvej prestávky sobotňajšieho duelu, sa bude Lauren korčuľovať na ľadovej ploche počas toho, ako sa bude ľad čistiť a upravovať. Po skončení zápasu strávi ešte trochu času so svojou ikonou.

Všetci hovoria, že je to špeciálny deň pre mladú dievčinu, ktorá si to naozaj zaslúži.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: thehockeynews.com

Diskusia

Podobné články