Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Famózny Kovář zaistil Metallurgu Magnitogorsk víťazstvo!

KHL
Na programe dnešného dňa boli celkovo tri zápasy. Najjasnejším výkonom sa prezentoval reprezentant Českej republiky a hráč Metallurgu Magnitogorsk- Jan Kovář.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Prvý z dnešnej trojice zápasov medzi Metallurgom Magnitogorsk a Petrohradom rozhodlo až predĺženie. Za zmienku stojí najmä výkon českého útočníka v službách domáceho tímu – Jána Kováře. Ten si na svoje konto pripísal najskôr dve asistencie, keď prihrával najprv Leeovi a neskôr Zaripovovi, a gólom v predĺžení napokon rozhodol zápas v prospech Metallurgu. V drese Petrohradu sa strelecky presadil ďalší český hokejista - Roman Červenka. Jekaterinburg bez problémov zdolal na vlastnom ľade súpera z Fínska, Kazaň napokon uhralo proti Dinamu Riga tesnú výhru.

Metallurg Magnitogorsk - SKA Petrohrad 4:3pp (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)

Góly: 7. Panarin (Kovalchuk,Shipachyov), 25. Lee (Mozyakin,Kovář), 38. Červenka (Martensson,Thoresen), 42. Dadonov (Panarin,Shipachyov), 57. Mozyakin (Antipin), 59. Zaripov (Brent,Kovář), 63. Kovář (Mozyakin,Tereshchenko)

Avtomobilist Jekaterinburg - Jokeri Helsinki 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)

Góly: 21. Palushaj (Lazarev), 34. Mikhnov (Lewandowski,Kozlov), 44. Gareyev, 59. Simakov (Rybakov)

Ak Bars Kazaň - Dinamo Riga 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)

Góly: 4. Meija, 5. Tkachyov (Azevedo,Nikulin), 23. Darzins (Genoway), 31. Nikulin (Moller), 32. Lukoyanov (Tkachyov,Rylov)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články