Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košičania ulovili trojnásobného majstra Slovenska: Košice sú top klubom

KOŠICE - Prvou oficiálne predstavenou posilou v tíme Košíc je útočník Tomáš Zigo. Klub o tom informoval na sociálnej sieti Facebook.
Zdroj: 44640
Zdieľajte:

Banskobystrický rodák si zahrá v treťom tíme našej najvyššej súťaže. Okrem Slovana Bratislava hral aj za rodnú Banskú Bystricu. V minulosti získal už tri majstrovské tituly.

Prečítajte si aj

Gxhgy xfhjxf chg hxfc.Michalovce nakúpili posily z Nitry, Popradu, Martin, Bystrice, ale aj zo zámoria

Pre klubovú stránku poskytol aj prvé vyjadrenie po podpise: „Košice sú pre mňa jedným z top klubov na Slovensku a potvrdili to tento rok, keď vyhrali titul. Som veľmi rád, že som dostal ponuku a možnosť hrať za klub, ktorý má veľkú históriu, zázemie a veľa fanúšikov. Teším sa na spoluprácu Paťom Lamperom, keďže sme spolu vyrastali v Banskej Bystrici a samozrejme na všetkých spoluhráčov. Veľkou výzvou bude Champions hockey league, od ktorej očakávam špičkové rýchle zápasy proti najlepším tímom Európy. Hráči aj fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Verím, že budeme úspešní a ľudia, ktorí prídu na zápasy uvidia z našej strany kvalitný hokej.“

Prečítajte si aj

HKM Zvolen zapracoval na kádri: Štvorica obrancov spoznala svoj osud

Zigo sa v minulosti predstavil aj na dvoch svetových šampionátoch. Slovenský dres obliekol na majstrovstvách sveta v rokoch 2017 a 2019.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články