Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Blíži sa koniec Arizony Coyotes v NHL?

LAS VEGAS — Po neúspešnom referende, v ktorom obyvatelia mesta Tempe odmietli výstavbu novej arény pre hokejový tím Arizona Coyotes, bude NHL naďalej monitorovať situáciu. Pred štartom prvého zápasu finále play off to uviedol komisár ligy Gary Bettman.
Zdroj: 43961
Zdieľajte:

Povedal, že klub preskúma ďalšie možnosti v oblastiach blízko Phoenixu. "Budeme to pozorne monitorovať. Veríme, že jedna z možností vyjde. Je to dobrý trh a ak budeme môcť dosiahnuť, aby to tam fungovalo, tak to urobíme. Výzvy tu však máme." Coyotes mali v pláne postaviť arénu s kapacitou 16.000 miest. Výstavbu odmietli miestni obyvatelia v referende, proti sa vyslovilo 56 percent voličov.

Prečítajte si aj

Columbus prekvapil: Bude ich trénovať známa tvár


Bettmanov zástupca Bill Daly zároveň prezradil, že Ryan Smith, väčšinový majiteľ tímu NBA Utah Jazz, kontaktoval ligu so záujmom o presťahovania klubu do Salt Lake City.

Prečítajte si aj

Žilinské budovanie kádra pokračuje: Vlkom bude 53-bodový útočník

Prečítajte si aj

Zámorská opora ostáva v najvyššej súťaži: Nové Zámky si svojho útočníka udržali

Komisár ligy tiež prezradil, že sa rieši aj budúcnosť Ottawy Senators, konkrétne predaja klubu. Podľa neho je pravdepodobné, že proces potrvá ešte niekoľko týždňov, v hre zostávajú štyria záujemcovia. "Snažia sa pohnúť dopredu tak rýchlo, ako to je len možné."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články